Varför kritisera bingolotto?

2366 visningar
uppladdat: 2007-05-25
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
När jag i söndags satt och läste Aftonbladet, och den svidande kritik som den nye Rickard Olsson fick, började jag nästan darra av ilska och indignation.
Varför detta ständiga hackande på detta eminenta program, som förgyller söndagarna för så många av våra ”grå pantrar”, och även för många av oss ungdomar.
Leif ”loket” Olssons framfart i rutan var jag tyvärr för ung för att komma ihåg, men jag kommer med glädje ihåg Gunde Svan, Lasse Kronér och Rickard Olsson (vars första program verkligen ger mersmak).

Nåväl, kritikerna har genom åren alltid hittat fel och brister i alla Bingolottos upplägg, infall artister och programledare. Själv uppfylls jag med glädje när jag drar mig till minnes saker som stegen, den olidligt spännande färgfemman, den kluriga företagsjakten och den härligt nervkittlande ”Turnan” .

Tänk sedan på Lasse Kronérs alla tokroliga upptåg och för att inte tala om Gundes alldeles egna avslappnade programledarstil. Där har Harald Treutiger mycket att lära.
Det fullständigt sprakande artist uppbåd som gästat Bingolotto skulle jag kunna skriva spaltmetrar om, men tänkt bara när Christer Sjögren rev av sina låtar. Det var minnsan musik det. Även dom rent demoniska Lasse Stefanz och deras jordfräsar country kan inte ha lämnat någon oberörd.

Att, som kritikerna gör, nedvärdera alla dessa magiska ögonblick av 24-karatig underhållning, är ingenting annat än stor synd och skam.
Man önskar att det fanns någon som kunde skapa, med några milda och välvalda ord i sin tidning, en plattform av trygghet som Rickard Olsson kan stå på resten av denna säsong (som jag tror kan skapa TV-historia).

Låt oss trogna lottköpare kunna njuta vidare av denna underbara smältdegel av spänning och underhållning, utan att undermineras av okänsliga kritiker, vars surmagade artiklar säkert bottnar i att dom aldrig känt glädjen när man vunnit en hundring i bronsbingo.

Avslutningsvis vill jag säga till alla som inte velat (eller vågat) kasta sig in i bingolottos underbara värld.
PROVA. De stunder av besinningslös lycka som ges på TV4 varje söndag kväll, upplevs inte ofta under vår korta livstid. När Plupp-pennan smattrar sina glada färger över Bingolottens rader, då är livet värt...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Varför kritisera bingolotto?

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2007-05-25]   Varför kritisera bingolotto?
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=8266 [2024-05-20]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×