Saga

3 röster
7679 visningar
uppladdat: 2005-02-03
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Det var en gång för länge, länge sedan då det fanns riddare, frihetskämpar, monster och trollkarlar. Då fanns Det en mycket ond trollkarl som hette Greven av Houndoom. Han var jätteond, han försökte alltid storma Golden Earth (Kung James rike) med sina onda monster, jättar troll och titaner. Houndoom har även försökt att få med Landets största drake, Orugog. Orugog är egentligen en ond drake, men det fanns en mycket mäktig trollkarl för 200 år sedan, han hette James 1 han hade lyckats att stoppa Orugog när han var på den mörka sidan och härjade. Han förtrollade honom så att han skulle vara lojal på den goda sidan i all evighet. Men Greven har aldrig lyckats att få honom vid sin sida. För drakar är extremt tåliga mot magi och nästan allt annat också p g a drakfjället. Deras känsligaste punkt är ögonen. Så det enda Greven skulle kunna göra mot draken är att göra den blind, vilket är väldigt svårt att göra eftersom att draken är enorm. Större än alla idag levande varelser.
Kung James är en mycket osofistikerad kung som drack öl hela tiden och han alltid krigade med den Onda trollkarlen Greven av Houndoom. Kung james vinner alltid för att han har Orugog på sin sida. Orugog är näst intill odödlig, hans ögon är mycket känsliga det finns ett gift som skulle kunna döda Orugog, men det vet inte Greven om ännu. Men han håller på och försöker lista ut ett sätt att döda draken så han kan hota den för att få den på sin sida. En vacker Midsommardag i landet Golden Field så satt Kungen på sin fina träbänk och tänkte på hur en dag skulle se ut utan ett krig med Greven av Houndoom. En harmonisk dag och kanske till och med gå och skaffa sig en fru, så han gick ner till byn i den lilla puben silver bullet, där var alltidfullpackat med folk och framför allt kvinnor. James gick in på puben och tittade på alla kvinnorna det var lite ovanligt för honom att se kvinnor för den enda kvinna han nånsin hade träffat var hans mamma som dog när han var tre. James såg en kvinna som han blev väldigt fascinerad av, så han frågade om hennes namn, hon hette Ofelia. James frågade också om hon ville följa med honom hem och höjde på ena ögonbrynet. Ofelia tyckte det lät som en bra idé, så de gick hem till James. James bjöd henne på en fin middag. Han sa till henne att hon vet vad man brukar göra efter en sådan här middag. Då blev Ofelia rasande och gav honom en rejäl örfil. James började gråta. Men så lätt gav inte James upp. Så han besökte Puben varje dag men Ofelia var inte där. James kände något i kroppen som han aldrig har känt förut, det var som om han inte ville göra någonting, det var kärlek som hade gjort honom så illa. James som aldrig tidigare blivit sårad tyckte att det var det värsta han varit med om, så han var nu på krigsstigen. Draken Orugog hade blivit tillkallad i strid. James skulle försöka döda Greven av Houndoom. James tog med sig Orugog djupt in i den mörka skogen (Skogen heter den mörka skogen) ända fram till Grevens svarta slott, det var skugga överallt, det var Greven som hade gjort så att all skugga fanns över slottet. James hade aldrig tidigare varit i närheten av Grevens slott. James kom med en rasande fart mot slottet. Plötsligt stannade han för att spruta eld, det bara studsade tillbaka som om det var något slags kraftfält runt slottet men så lätt gav inte james upp, han flög rakt emot det osynliga kraftfältet. När han var bara några meter ifrån tänkte han att han skulle kunna dö om han bara studsade från kraftfältet och landade på marken. Nu hade både han och Orugog Studsat iväg och James föll säkert tio meter i luften, Han var räddare än han någonsin varit, men i sista stund kom Orugog och räddade James från att dö.
James insåg att det var lönlöst att försöka döda honom, så james flög tillbaka med Orugog till Golden Earth.
James gick återigen ner till den lilla puben i byn, där han letade efter Ofelia, han letade och letade men han hittade inte henne. Det ända han hittade var Ofelias far Hubert, Hubert berättade för James att hon hade åkt iväg och lämnat ett meddelande. James ville att Hubert skulle läsa det högt för James. ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Saga

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-02-03]   Saga
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=3305 [2024-04-28]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×