Musik i natten

2434 visningar
uppladdat: 2005-06-29
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Titel: Musik i natten
Författare: Virginia Andrews

Detta är den fjärde boken om familjen Logan

Denna bok handlar om två tvillingar som heter Cary och Laura, och deras döva lillasyster May. Cary och Laura går i en helt vanlig skola, medan May går i en special skola för döva flickor och pojkar. En dag kom det en ny kille till Lauras skola, fast en årskurs över dom. Han hette Robert och han och hans familj hade flyttat in i ett gammalt hotell, som dom måste renovera för att det ska kunna komma turister dit. Laura fall såklart pladask för Robert, och det gillade inte hennes bror Cary. Han försökte alltid skydda sin syster, han följde efter Robert och Laura när dom åkte hem från en bal. Dom står varandra väldigt nära, men dom stod ännu närmre innan Robert dök upp i hennes liv. Deras familj bor vid havet i ett litet samhälle som heter Cape Log. Cary och Lauras pappa är en hummerfiskare, och Cary brukar hjälpa honom efter skolan, och deras mamma är hemmafru, och brukar bara gå och handla, laga mat och fixa i rabatten, Laura och May brukar hjälpa till att laga mat.

Några veckor senare när Laura och Robert hade varit tillsammans ett par veckor skulle dom två ut med båten. Och då blev det en stor storm och Robert drunknade och en annan fiskare kom förbi och plockade upp Laura och åkte till bryggan vid hennes farmors hus och gick upp till hennes hus. Deras farmor är en elak, självisk, egoistisk gammal tant, hon tänker bara på sig själv och deras ”goda” rykte. Hennes farmor Olivia Logan Ringde en sjuksköterska som skulle ta med Laura till ett slags sjukhus för dom som är sjuka och kan ta ett par år för vissa patienter att bli friska. Och hennes läkare säger att hon har psykisk amnesi eller vad det nu hette. Hon har utsatts för en slags trauma i hennes liv, hon började se en massa minnesglimtar och när hon hade varit där i ca 2 veckor så mindes hon i princip allt, hennes familj, vänner, sin pojkvän och skolan. Men hon fick ändå inte åka hem, så hon bad en som hon lärde känna på sjukhuset att hjälpa henne att rymma. Han hade varit där mycket längre än Laura så han kände detta sjukhus ganska bra… så hon rymde ut till havet för att hon hörde sin pojkvän ropa på henne hela tiden, så hon drunknade också när hon nästan var helt frisk. Och hennes föräldrar och syskon fick aldrig veta vad som verkligen hade hänt med laura, dom trodde att hon hade drunknat direkt under stormen. Den enda som visste om det var deras farmor, hon sa inte vad som hade hänt till någon, bara för att hon vill behålla familjens goda rykte.

Den här boken är ihopfantiserad. Språket är väldigt enkelt, jag fattade i alla fall varje ord, men det beror ju förstås på hur bra man är på svenska, och hur bra och ofta man läser.


...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Musik i natten

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2006-05-14

    håller med dig om at hon är en

Källhänvisning

Inactive member [2005-06-29]   Musik i natten
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=4514 [2024-05-05]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×