Ett misstag kan förändra allt.

3429 visningar
uppladdat: 2006-05-30
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Jag sluter ögonen och en ljummen tår faller ner från min rödblommiga kind. Jag torkar snabbt bort tåren, jag kan ju inte vara så patetisk så jag börjar gråta. Jag puffar till sammetskudden som ligger i min knöliga men ändå mjuka säng och lutar mig bakåt. Det dröjer inte länge förrän ögonen sluts igen, men får ändå ingen ro till att somna.

Detta är nästan första gången på en vecka jag slutit ögonen utan sömnpiller utan alkohol och utan någon nära vid min sida. Det känns bra men på samma gång hemskt, jag känner mig otrygg utan någon när och kär i närheten. Jag känner mig rädd, smutsig och äcklig. Många säger att dom tycker synd om mig, men jag tycker det inte eller är det…? Tankar flyter omkring i mitt huvud och vävs samman med sorgen i mitt hjärta och allt blir som en stor klump som inte vill försvinna. En klump som jag inte vet ska vara där eller inte och det gör mig tokig. Folk har sagt att jag borde slappna av, glömma allt. Men då undrar jag hur glömmer man sorg och är det lätt att bara ”glömma” hemska minnen som visas och finns i huvudet och som får en att känna sig så liten så äcklig och så förvirrad? Och är det lätt att glömma något som man kanske anklagar sig själv för men som alla andra säger är någon annans fel. Tror dom inte att man blir förvirrad av att tro en sak och höra en annan, vad ska man göra? Och hur får man reda på sanningen? Vem ska man vända sig till, vem ska man fråga och hur vet man att man frågar rätt person? Min mamma sa en gång till mig ”Om du har svårt för att hitta det rätta svaret så följ och lyssna på dit hjärta och endast dit hjärta ingen annans”

– Lisa skynda dig nu vi kommer bli försenade.
– Ja ja, jag skyndar mig allt jag kan, skrek jag ner till Malin från lägenhetens fönsterruta som förtvivlat satt i bilen och tutade och skrek efter mig. Fint folk kommer alltid sent, blev min kommentar till Malin när jag satte mig i bilen färdig för att åka.

Jag satte på mig säkerhetsbältet och vi körde i väg. Vi var på väg mot en grill fest i Halmstad som ligger ungefär två timmars bil resa hemifrån oss som tydligen skulle vara jätte stor. Solen sken och vädret kunde inte vara bättre, ölen låg på kylning och vi hade så det räckte och blev över. Sovplats hade vi också fixat, ett tält som vi lånat av min granne Nicklas. Ja man kan säga att allt var planerat in i minsta detalj, och vi var väldigt förväntansfulla och trodde bara på det bästa. Vi gjorde vårat första stopp ungefär efter en timme, då det blev kiss och rök paus. Sedan var det bara att sätta sig i bilen igen och fortsätta köra vidare. Vi hade bestämt att jag skulle köra sista biten och så blev det också. Efter bara 5 minuter efter pausen kom Malin på att hon glömt att sätta på cd-skivan hon hade bränt till detta tillfälle, eller man kanske ska säga århundrades brakfest. Musiken på skivan var allt från RNB till lite rockig stil. Vi satt båda två och diggade och sjöng hela vägen fram och var nästan slut när vi var framme. Men inget skulle kunna stoppa oss nu, två party pinglor som inget hellre ville än att festa loss. Inget skulle kunna få oss på dåligt humör allt var toppen. När vi kom fram till den stora ängen festen ägde rum på var de så mycket folk så båda två höll på att svimma. Och vi hade rena turen att vi hittade ett ledigt ställe att få upp tältet och ha bilen på. Vi hade sagt till varandra att det första vi skulle göra var självklart att få upp tältet, Men var bara helt enkelt tvungna att ta en varsin kall öl och ett bloss innan det jobbiga började. Vi tyckte själva att vi var värdiga en öl efter den långa bilresan.

Efter en varsin öl satte vi ingång med att sätta upp tältet. Det gick till bådas förvåning oerhört fort, så vi tyckte vi var värdiga en varsin öl till. Klockan var nu runt 3 tiden och grillandet skulle börja runt fem tiden. Vi snyggade till oss lite och började vandra runt för att se oss omkring lite. De var alla sorters människor på plats punkare, rockare, lite mer normala, mc knuttar och ja det fanns till och med nudister. Malin och jag betedde oss som två små flickor och gick runt och fnittrade. Klockan närmade sig nu femtiden så vi tog fram det möra köttet vi tänkt grilla och potatis salladen vi skulle ha till köttet, och det självklara vi inte fick glömma var ölen. När vi kom till grillen var det oändligt mycket folk. Vi började direkt spana efter några attraktiva snygga killar att växla ett ord eller två med under kvällens fest. Malin hittade direkt ett par godbitar som vi slog oss ner bredvid. De hette Erik och Björn och verkade vara ett par trevliga killar. Erik var den kille som fall mig i smaken bäst. Han hade inte kort men inte heller långt brunt hår, blåa stora ögon och ett par läppar som man ville känna mot sin kropp om och om igen. Han berättade att han kom från trollhättan och att han jobbade som ingenjör. Han var 25 år och en av de mognaste killar jag någonsin träffat men var ändå rolig.

Vi fyra hade trevligt under hela kvällen i sommarskenets ljus som lyste rosa hela kvällen. Vi drack och ölen bara minskade och jag kände inte att jag bara blev yrare och yrare i huvudet. Malin viskade till mig vi ungefär tolvtiden att hon och Björn skulle utforska varandra lite närmare, hon fnittrade till och jag föll i gapskratt. Hon gick i väg och vi bestämmande att vi skulle ses i tältet senast klockan 10 i morgon bitti, om vi inte skulle hitta varandra. Nu i efterhand förstår jag inte hur hon kunde lämna mig och hur jag kunde lämna henne. Vi hade ju lovat varandra att inte lämna varan. Men med alkohol i kroppen tror jag inte vi tänkte klart. Erik tittade på mig med sina stora blåa ögon. Han fick mig nästan kåt bara genom att titta på mig. Han smög ner handen på låret mitt och viskade till mig att jag var det vackraste han sett. Jag blev generad och sa att han var lika vacker han. Han bad mig att inte säga något utan bara vara tyst och följa med. Och självklart följde jag med berusad och eländig, han sa ju att jag var det vackraste han sett han måste ju tycka om mig om han säger något sådant. Han tog med sig till sin bil och började bjuda på något som han kallade kärlekssaft men som i själva verket var helt vanlig vodka. Vi hade mysigt till en början båda var fulla och vi kramades. Sedan tystnade han satte handen i mitt hår och viskade något som jag inte kunde uppfatta, jag bad han viska samma sak igen och då hörde jag. Jag älskar dig sade han. Jag blev stum han kan inte älska mig vi har ju precis träffats, blev min första tanke. Men efter att han gav den tungkyssen han gav mig kunde jag inte tvivla han var oemotståndlig. Han frågade om jag litade på honom och jag svarade ja, klart jag gjorde han var ju helt underbar. Han började då sakta dra sina vackra fingrar mot min gylf och drog ner den. Jag kände då hur fel detta var och jag visste hur mycket jag skulle ångra mig efteråt. Kan vi inte vänta bad jag honom detta känns inte rätt. Jag hade hoppats på något mer än bara sex. Han svarade att han ville det också, och jag bad då om att vi kunde vänta. Men han lyssnade inte och förde handen innanför min bh. Jag slog till honom men han var så stark. Jag skrek åt han att sluta klämma och dra i mig men han vägrade lyssna. Jag ville inte tro de om honom och trodde att han snart skulle lyssna och sluta ta på mig. Men jag hade fel han slet sönder tröjan jag hade på mig och skrek åt mig att jag bara skulle hålla käften. Hans ögon hade förvandlats till två svarta hål i mina ögon och tårarna började falla ner från mina kinder. Men mina tårar hjälpte mig inte loss från hans stora starka händer. Och det kändes hopplöst.

På morgonen när jag vaknade, vaknade jag mitt på det öppna gräset av att en kvinna klev på mig jag tittade mig runt omkring och förstod inte först vad som hade hänt. Det var först efter någon minut jag började få tillbaka minnet och det var då utan att jag ville tårarna började falla igen. Jag skyndade mig tillbaka till våran bil där Malin låg för sig själv och sov. Björn var också borta. Malin frågade vad som hade hänt men jag kunde inte få fram ett ord. Vad fan har hänt Lisa skrek hon åt mig tala om för mig, du skrämmer mig. J...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Ett misstag kan förändra allt.

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2006-05-30]   Ett misstag kan förändra allt.
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=6449 [2024-04-27]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×