Bakom min rygg

3182 visningar
uppladdat: 2007-01-10
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Jag hade firat en underbar jul i huvudstaden, snön hade gjort staden vit. Släkten var som de brukade, småtråkiga och gammeldags. Jag höll mig mest vid datorn, för att kunna ha kontakt med mina vänner hemma i skåne. När jag åkt hade allt verkat så bra, och jag visste att jag skulle göra min pappa glad om jag följde med. Han som annars brukade var sur och klaga på att jag inte brydde mig om hans släkt. Jag satt och läste min bästakompis, Fannys, blogg. Hon var ledsen för något, orden skar i mig. Jag försökte vara glad fast jag oroade mig för henne, men så ringde min mobil. Det var min pojkvän, André, han berättade att han hade haft sex med en annan tjej men han fick inte säga vem. Jag blev förkrossad, vad skulle jag ta mig till? Jag grät, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ville inte förlora honom. Fanny ringde och frågade vad André var så ledsen för. Fanny och André hade alltid varit nära vänner och jag förstod att hon var orolig, jag grät när jag berättade. Hon undrade vem det var, och tyckte att han var hemsk. Gång på gång frågade hon om jag inte hade någon aning om vem det var. Vi pratade varje dag och jag längtade bara tills jag skulle åka hem.
Några dagar innan jag skulle åka hem satt jag precis som vanligt och pratade med Fanny, plötsligt började hon gråta.
- Det var jag, förlåt!
Jag förstod först inte vad hon menade, men så gick det upp för mig att hon menade André. Två männsikor jag älskade svek mig. Jag visste inte hur jag skulle reagera, jag ville inte att de skulle vänta tills jag kom hem. Jag var tvungen att välja nu. Jag gav båda en chans till.

Jag kom hem och jag pratade flera gånger med båda två. De spred sig snabbt i min närmsta kompis krets och alla tyckte synd om mig. André och Fanny berättade hur mycket de ångrade sig och sa förlåt. Jag trodde att allt skulle ordna sig, men de slutade inte umgås med varandra. Det visade sig att både jag och Fanny hade blivit kära i honom ungefär samtdigt, men hon hade aldrig sakt något. Varje gång jag och Fanny träffades berättade hon om André och vad han gjort. Det gjorde ont, det stack i hjärtat. André gjorde slut för att min reaktion var konstig, han påstod att jag var tvungen att tänka över vad han verkligen gjort. Jag ville inte veta. Efter en fest där Fanny och André strulat öppet berättade André att de haft sex flera gånger när det träffats. Fanny sa att det bara haft sex en gång. Min bästa kompis ljög för mig. Jag tappade fotfästet. Det kändes som om jag svävade flera meter ovanför marken. André sa att han inte vågade säga till Fanny att de inte skulle umgås mer, för han var rädd att hon skulle ta livet av sig. Jag var arg på henne, jag ville hata henne. men innerst inne älskade jag fortfarande Fanny, hur mycket hon än ljög kunde jag inte släppa taget. Jag hatade och älskade henne på samma gång. André var ärlig och ville få det att funka, ändå fortsatte han umgås med henne d...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Bakom min rygg

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2007-01-10

    du skriver riktigt bra och man

Källhänvisning

Inactive member [2007-01-10]   Bakom min rygg
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=7410 [2024-04-29]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×