Mitt intresse ligger inte i mig själv, det ligger i honom

1942 visningar
uppladdat: 2008-03-04
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Mitt intresse ligger inte i mig själv, det ligger hos honom. Om han mår bra, då mår jag bra. Men...

Det är kanske därför jag sitter här idag på Bo01 vid dem gamla bryggorna, tillbaka lutad & tittar på honom. Hade den oturen att stöta ihop med honom. Jag kan inte ta mig därifrån iheller, mina vänner ville sitta där & dem känner inte till honom. Men jag ignorerar honom, precis som han ignorerar mig. När vi träffas ute i allmänhet känner vi inte varandra. Men vi känner varandra bra mycket bättre än vad det ser ut som på ytan. Han ligger där med sin tjej & steker i solen. Nu ja, men igår var han med mig. Han behövde någon. Tydligen dög jag som vanligt. Han ringde mig på kvällen vid tio tiden & fråga ifall han kunde komma förbi. Jag svarade, Javisst klart de går. Vi låg i min säng. Han börja snacka om henne & hur besviken han var. Hur han helt enkelt inte kunde förstå sig på henne, & hur dåligt han tog hand om hennes behov. Jag bara lyssnade, nicka & log. Detta var rutin. Med det tog inte lång tid för honom innan han sluta snacka om henne & tryckte sig mot mig, kysste mina läppar & somnade vid mig. Jag ger killar den tryggheten som de saknar för att kunna fortsätta med flickvännen. Han kommer alltid tillbaks så fort hans ork med henne tar slut, & då laddar han om hos mig. Det funkar, för varje morgon smiter han ut med ett leende på läpparna. Innan min mossa & farsa vaknar så klart. Dem tror säkert jag håller på att bli sjuk i huvet, eller något annat i den stilen. För dem har hört mig snacka flera kvällar, men aldrig har dem sett eller träffat honom. Lika bra så, annars börjar mamma snoka & pappa störa mig med sina jävla sextips. Helt enkelt borde vissa saker hållas så hemligt som möjligt. Sen får jag helt ärligt en kicka av situationen att behöva smyga med det. Annars är kvällar & tidiga soluppgångar inte alls fullt så roliga som när han är här.

Han är jävligt grym på att hålla masken. För jag vet att han sett mig där jag sitter nu & jag är säkert att han också lagt märke till att jag har blickat åt hans håll ett par gånger. Alla våra kvällar tillsammans är inte bara min hemlighet. Det är hans också. Jag har aldrig kunnat tänka så här klart, som jag gör nu. Han öppna mina ögon, fick mig att se saker på ett annat sett. Speciellt min syn på att han har förändrats. Det får mig faktiskt att vilja spola tillbaks tiden en del, då jag inte kände honom & då jag fortfarande kunde behålla mina egna höga tankar om honom & se honom som vacker. Det går inte nu längre.

Första gången var väl på bussen på väg till skolan. Ler för mig själv när jag tänker på detta. Fan vad töntig jag var, men han ladde märke till mig. Jag snubbla på honom & allt, när jag var på väg att hoppa av från bussen. Folk skratta & jag mådde sjukt dåligt över att jag nyss flyget rakt på den killen. Han med sina fin mage, sina baxiga armar och sitt söta leende, så förstår ni kanske själva man blir ju nervös för en såå fin kille. Men det var den jävla busschaufförens fel, han bromsa för jävla hårt & skämde ut mig på köpet. Men det ända jag sa den gången var något i still med förlåt sen hoppa jag av bussen. Men nästa gång jag träffa honom på bussen var två veckor senare. Han stod där igen vid utgången, men denna gången stod han inte bara utan då gick han fram till mig & satte sig bredvid mig. Vi började prata som fan & då kände han väll samma som mig. Att det fanns mer att snacka om. Så vi byte nummer, jag var överlycklig. Det gick några dagar. Sen kom den första kvällen som han ringde mig. Det var en fredag vid sju tiden, minns fortfarande det vi snackade flera timmar & skratta. Flera dagar gick vi snacka mer & mer längre tid senare & senare. När som helst var som helst blev de tillslut. Tills en kväll, en tisdag tror jag det var. Då jag hörde hur han lätt bekymrad, ledsen. Fatta direkt att något hade hänt. Men det tog ett tag innan jag fatta vad han skulle säga till mig. Hon sa: Snälla kan jag sova hos dig ikväll jag behöver någon som dig! Det kändes så overkligt. Ni kan själva tänka er en tjej som är sjukt ner kärad i denna kille som hon spanat på under lång tid på bussen & bara fantiserat om & aldrig haft något större hopp eller mod att gå fram till, för att utveckla relation med, frågar henne nu om han kan sova hos henne. Jävlar den tjejen var jag. Fattar ni!, fattar ni!

Men helt ärligt vi snacka inte mycket den första kvällen & gjorde inte speciellt mycket heller. Han var mest bara nere & vi höll om varandra lite inne på mitt rum. Efter första kvällen som han sov hos mig börja saker & ting gå snabbare. Kväll numer två det var då som han kysste mig. Kväll numer tre tog vi på varandra men dock med kläder på. Kväll fyra hittade han in under tröjan, som tillsist åkte av. Kväll fem snuskiga men ganska oskyldiga lekar vi utforska varandra, han mig & jag honom. Kväll sex börja han prata om min oskuld.Så som jag hade uppfattat det så var han ganska mycket mer erfaren än mig. Då berätta han att han kunde tänka sig att låta min första gång bli med honom. Han såg de som en kul sak. Oskulden hade jag tänkt förlora med någon speciell, och för mig var han verkligen speciell! Jag gick ivrigt med på det, för vist hade jag tänkt på det många ggr förrut. Jag gav förslaget om att komma igång direkt.Men han höll inte med mig riktigt där & tyckte vi skulle vänta med det ett par kvällar till. Jag var frustrerad som fan! Efter alla jävla oskyldiga sex lekar & att se honom halvnaken. Det kändes på ett sätt dum att bli nekad av en kille. I vanliga fall hade det varit jag som sagt nej, nu var det inte så! Det var ganska attraktiv & gav mig ännu mer lust. Tillslut jag tror det var kväll numer elva, som det hände, vi hade grym sex. Det tog det slut efter 10 minuter. Men det var faktiskt första gången, och smärtan var stor. Det som fick mig att fortsätta fastän den oehörda smärtan jag fick, var den helt fantatiska känslan som gömde sig bakom smärtan. Efter det så låg vi & titta på varandra. Det tog många minuter för mig att samla kraft & fråga om han tyckte att jag var bra.
Vid de laget hade han precis slumrat & halv sov, men så mumlade han fram något som lätt som ett ok. Så jag fortsatte le för mig själv medens han sov. På morgonen därpå fick jag höra världens nyheter & jag visste inte hur jag skulle ta de. Orden ekar fortfarande i mitt huvud ibland. Det var då han berätta om henne. Han sa exakt så här: Du jag har en sak att berätta för dig. Jag gillar dig jätte mycket & så här, men det är så att jag har flickvän. Vi måste hålla tyst om detta.
Och utan en ända tanke så gick jag med på det. Han manipulerade mig. Va fan. Inte en chans att jag skulle jag få se honom igen om jag hade sagt i mot honom då, att det inte var rätt de han gjorde. Men jag ville träffa honom igen och det var bara att lyda honom i sådana fall. Från & med då så har jag varit jag fast i en ondcirkel.

Men om vi går tillbaks där vi satt på bryggan. Jag sa till mina vänner att jag var tvungen att gå. Jag väntade besök hemma. Han & hans flickvän reste sig också precis då. På väg att gå, hon bad honom att skynda sig. Han blev lite irriterad på henne för att hon stressade honom. Hon ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Mitt intresse ligger inte i mig själv, det ligger i honom

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2008-03-04]   Mitt intresse ligger inte i mig själv, det ligger i honom
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=9407 [2024-05-04]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×