Bästa sommaren

4 röster
3104 visningar
uppladdat: 2011-06-01
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete

Bästa sommaren

Skolan var slut och sommarlovet var här. Jag var som vanligt på semester med familjen i samma land som varje år.  Jag vaknade av den varma vinden som kom genom det öppna fönstret. Solen var högt uppe i den blå himlen med inga moln runt om. Dagen skulle vara varm som aldrig innan. Min kusin Emina och jag bestämde oss för att gå och bada.

•-         Tog du med vattnet? fråga min kusin

•-          Ja, den är i min svarta väska svarade jag.

•-         Bra, då kan vi gå, sa hon glatt.

När vi kom till stranden var alla där som vanligt. Jag tog ut min långa handduk som hade en bild på den svenska flaggan och tog av mina jeans shorts och min rosa linne. Jag hoppade in i det blåa saltiga havet från den höga klippan som var precis bredvid mig. Jag torkade mina ögon från vattnet och när jag öppnade ögonen såg jag att någon var bredvid mig. Någon som jag inte har träffat tidigare. Jag tittade på honom och han tittade på mig utan att någon av oss sa något. Plötsligt hör jag en röst kalla på mig, det var min kusin Emina.

•-         Hallå kommer du? skrek hon

•-         Ja eller hur, vem är det du kan inte sluta glo på, skrek Eminas pojkvän Erik

Jag simmade mot dem utan att svara och jag kände hur värmen kom upp till ansiktet. Efter ett tag gick jag ut från havet för att jag frös. När jag var på väg till min blå, gula handuk satt den killen som jag aldrig har träffat innan bredvid min handduk. Vägen till min handduk kändes som att det tog flera minuter att komma fram. Hans mörkblå ögon kollade rakt på mina bruna ögon och jag kände hur nervös jag blev. Jag satte mig försiktigt ner på min handduk och killen med dem mörkblå ögonen och det bruna håret började prata.

•-         Hej sa han

•-         Hej, fick jag ut

•-         Vad heter flaggan

•-         Vilken flagga?

•-         Flaggan på din handuk sa han.

•-         Jaha sa jag och tittade ner på min handuk

•-         Sverige

•-         Sverige? Vart ligger det?

•-         Det ligger långt upp i Europa typ nära Tyskland

•-         Jaha ok. Bor du där eller? För att jag aldrig har sett dig här tidigare.

•-         Ja, jag är bara här på semester.

•-          Jaha okej. Vad heter du?

•-         Emilia du då?

•-         Ian.

•-         Ian kommer du? Jag har väntat skit länge hörde man Erik skrika bakifrån

•-         Jaja jag kommer, sa han och började gå

•-         Vi ses, sa han med ett leende.

När jag kom hem från stranden kunde jag inte sluta tänks på Ian eller den känslan jag fick när jag såg honom. Jag har aldrig haft en sådan här stark känsla. Hur en elektrisk stöt går igenom hela min kropp och till slut stannar den i magen och jag känner hur pirrandet blir större och större och kroppen blir varm.  Jag kunde inte vänta tills jag skulle träffa honom igen.

Jag och Emina skulle senare på kvällen gå på disco och träffa Erik och några andra som vi kände. Jag tog på mig något extra snyggt för att jag trodde kanske att Ian skulle kunna vara där. På väg dit ringer Eminas telefon, det var Erik. När hon la på berättade hon till mig att Ian skulle vara där också. Skit tänkte jag! Vad tror du om jag säger något dumt och jag tappar bort mig helt eller om jag inte ens kan få ut något! Jag blev bara mer och mer nervös.  När vi var framme var det två stycken killar som väntade på oss utanför diskoteket. Jag såg honom på direkten och känslan som jag får varenda en gång jag ser honom kom.

Jag kunde inte fatta, han sa bara några ord och gick där ifrån och nu sitter jag helt själv på en stol och kollar på hur andra dansar och har det kul. Så dum jag är! Jag borde fattat att han är som alla andra killar, idioter! Plötsligt står någon lång person framför mig och räcker ut handen. Jag kollar upp och jag ser att det är Ian. Jag tog tag i hanns hand och han drog mig till mitten av dansgolvet och känslan kom som vanligt.

Låten tog slut och han tog tag i min hand och sa kom. Vi gick runt i staden och han visade saker som betydde mycket till honom. Vi kunde prata om allt, mellan himmel och jord och den kände som vi hade känt varandra i evigheter, fast vi nyss träffades. Till slut tog han mig till en stor klippa som hade utsikten mot den blå havet. Vi satte oss ner och han satte sin arm runt mig och vi tittade på soluppgången. Och där ute på klippan fick jag den första kyssen. Jag kände mig så lycklig och speciell att få träffa någon så här speciell, han var ju perfekt!

Min semester var slut och jag var tvungen att gå tillbaka till Sverige och lämna kvar Ian. Jag kände mig förkrossad, jag vet inte vad jag ska ta mig till utan honom. Vi var tillsammans varje dag i två veckor och nu plötsligt skulle jag inte se honom minst i ett år.

Vi bestämde oss att ha kontakt genom internet. Vi gjorde det i en månad men sen...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Bästa sommaren

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2011-06-01]   Bästa sommaren
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=58997 [2024-07-20]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×