Låt det aldrig ta slut

1 röster
8608 visningar
uppladdat: 2005-04-28
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Låt det aldrig ta slut är en tät psykologisk thriller som handlar om kriminalkommissarien Erik Winters utredning av ett fåtal mord som inträffat. I denna Deckare får man följa med Erik överallt, från hem till skog och från mordplats till stadens hetaste platser. I denna bok är ingenting vad det visar sig vara och det går inte att lita på någon. Låt det aldrig ta slut är en mörk berättelse om människors hemligheter, problem, ensamhet och utanförskap. Kriminalkommissarien Erik Winter försöker att lösa fallet på de fyra unga kvinnor som hittats mördade på samma plats. Erik försöker att koppla det ena fallet till det andra, men är det verkligen så enkelt? När allting visar sig vara omöjligt så får berättelsen en helt ny vändning och hoppet växer fram igen.

Syftet med boken tror jag är att aldrig ge upp hoppet, allting löser sig till slut. Man kan aldrig rymma ifrån saker man gör. Budskapet i denna bok tror jag är att ”Rättvisa skapas till slut”.

Typiskt för genren deckare är att allting inte är vad det verkar som, man kan inte lita på någon och de flesta ljuger. Spänningen är också väldigt viktig i en deckare för man vill hela tiden veta vad som kommer att hända. Ofta när man läser en deckare så anklagar man hela tiden personer för man blir så osäker. När jag läste tänkte jag ofta: ”det kan vara precis vem som helst”. Låt det aldrig ta slut är väldigt starkt skildrad bok med inlevelse, man märker direkt att boken är en deckare, det som gör den till en deckare är spänningen och dramatiken.

Boken väckte fram väldigt många känslor inom mig. Hat, kärlek och besvikelse var bara några av de få känslorna som jag kände när jag läste boken. Man levde sig in i boken och man kunde inte ta bort blicken från sidorna, man fortsatte läsa sida efter sida och tiden bara rann iväg.
Jag tycker att denna bok riktar sig till människor som verkligen är intresserade av deckare och som verkligen bryr sig om människor och vill veta hur människor tänker och känner. Är man intresserad av varför människor beter sig som dom gör så är författaren Åke Edwardsons böcker väldigt passande. Han skriver på ett mycket unikt sätt, han skriver med inlevel...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Låt det aldrig ta slut

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-04-28]   Låt det aldrig ta slut
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=4187 [2024-05-04]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×