Blundar för de blinda kan se.

3199 visningar
uppladdat: 2005-12-12
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Just nu befinner vi oss i en tid där lagbalken motarbetar svenskar, vi befinner oss i en tid, där galenskap (för oss som öppnat ögonen) är en synonym till förnuft.

Tragiska händelser sker näst intill dagligen. Här är två helt vanliga exempel.
En flicka, bara 15 år gammal, knappt mer än barnet, hade rymt från ett utav de socialdemokratiska "behandlingshemmen" i slutet utav april.
Flickan rymde efter att ha blivit sexuellt utnyttjad på "behandlingshemmet". Efter två dygn, blöt, frysandes, utmattad och hungrig träffat hon en äldre litauisk äldre man på 30 års åldern. Litauen erbjuder henne ett ställe att sova, äta och värma sig på. Flickan tar sällskap med litauen hem och lägger sig i sängen. Fullkomligt slutkörd som flickebarnet är så somnar hon ögonblickligen. Bara för att vakna någon timme senare av en fruktansvärd smärta då hon blir brutalt och skoningslöst våldtagen av en av litauerna. Hon gallskriker, ett gällt flickskrik som borde få det att isa i märgen på alla normala människor, men som bara driver det stinkande och vidriga avskummet vidare. Hennes isande skrik hjälper henne inte, så medan han fortfarande våldtar henne kämpar hon emot med alla sina späda lemmars krafter och försöker riva litauern, som bara skrattar, ett ondskefull och avskyvärt hånskratt riktat rakt ner mot hans offer. Hon skriker ”nej, snälla sluta, gode gud, sluta!” Men han förstår enligt egen utsago inte hennes språk, hennes skrik och motstånd bryr han sig ändå inte om. Han slår henne, gång på gång med sina valkiga stora händer, slag som får henne att tryckas ner i sängen. Han får kontroll över hennes vilt viftande händer, trycker ner dem emedan han fortsätter att tillfredställa sina sjukliga lustar på denna oskyldiga flicka. Chockad som hon är, gråtandes och blödandes, tycks hela världen stå still för henne. Varje motbjudande ”juck” som den svettiga och svartmuskiga mannen, gammal nog att vara hennes far, utför bringar henne obeskrivlig smärta och förödmjukelse. Hur länge den brutala våldtäkten varar vet hon inte. Efter ett tag slutar hon att kämpa emot, hennes kropp orkar inte, men hennes ögon är röda, blodsprängda och tårfyllda bevis på att hennes själ bit för bit blir mördad. Så slutar han plötsligt, han har fullgjort sitt onda värv, befläckat hennes kropp, stulit hennes värdighet och smutsat ner henne själsligen.

Är det din dotter nästa gång?

För några veckor sedan fick vi återigen bevittna hycklarnas galenskaper. Detta skedde i Södertälje, närmare bestämt Ronna, en (dessvärre) inte alltför ovanlig förort. En förort som präglas av massinvandringens mångkultur och normer.

Detta är vad som skedde:
En svensk tonårig tjej skulle gå in och köpa livsmedel i en butik, när ett invandrargäng börjar skrika ord som "Svennehora!" "Svennefitta!" allt eftersom hon gick längs vägen, mot butiken för att skaffa sig mat. Dessa individer, (eller för att använda mig utav ett än mer korrekt uttryck: dessa dekadenta svin) började uppträda hotfullt och kastade saker mot henne samtidigt som någon utav dessa uppsåtligen började idka våld gentemot svenskan.
Förfärad, upprörd och ilsken går hon snabbt in i butiken, ringer sin trogne far och han kommer sedan med ett baseboll trä för att måtta bort dessa odrägliga parasiter.

Skaran av svin fyllnar till och allt fler ansluter sig för att se vad som pågår. När alltfler börjar uppträda hotfullt ringer fadern polisen. Polisen anländer till platsen, och arbetar på ett helt oklanderligt sätt. Dom skyddar flickan och hennes far, försöker (efter bästa förmåga) mota bort alla främlingar som provocerar och uppträder hotfullt.
Sen resten har ni nog hört om i regim trogen media.

Men min igentliga fråga till er vanliga svenskar lyder; Varför blundar ni för det som en blind kan se? Detta är inget alltför ovanligt fenomen. Det sker faktiskt dagligen. Mångkultur fungerar inte! Mångkultursamhället är ingenting annat än en utopi, ihopljugen av vår svenska riksdag! Vi alla i det här landet har ett rättsmedvetande, alla vet att det är fel, men ingen vågar sticka ur sig ur mängden (med undantag från extremhögern). Jag lovar och svär, ifrån djupet av mitt hjärta att om vi alla enade oss, så skulle vi få ett vackert, strukturerat och för att inte ens nämna civiliserat samhälle!

Du har säkert lagt märke till att jag även delar in svenskarna i ett eget folkslag. Detta vore att "häda" enligt min kriminologilärare.
Ty enligt honom så existerar inte det "svenska folket" utan vi är bara "en i mängden" av alla andra.
Jag försöker mig dock. på en klar definition på vad som är en medlem av ett folk, låt oss nu ta det svenska:
De som bor i landet Sverige, talar svenska och genom a...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Blundar för de blinda kan se.

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-12-12]   Blundar för de blinda kan se.
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5147 [2022-08-09]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×