Destination Mars

3856 visningar
uppladdat: 2006-03-22
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Detta är den först uppsatsen jag någonsin skrivit, ok där finns väldigt många gramatiska fel osv. Jag skev den faktiskt i sjuan. Men den är ganska kul.

Destination Mars

Det här är Johan han är astronaut i Kiruna. Han är en glad kille på 30 år han är ca 1,80 lång har blont hår och blå ögon. Johan bor i en röd villa med stor trädgård.
Hans bästa vänner är Lasse och Kalle. Lasse bor i en lägenhet. Lasse är bilmekaniker han är lika gammal som Johan han är ca 30 år han är 2 meter lång och har svart hår.
Kalle bor granne med Johan. Kalle är astronaut som Johan han är 25 år och 1,70 lång.
Idag när Johan var på jobbet kom chefen och frågade om han ville ut på ett uppdrag.
Vad för ett uppdrag undrade han. Ett topp hemligt uppdrag vi har i största hemlighet utvecklat en rymdfarkost som kan åka ändan till mars och vi undrar om du vill vara första människan på mars. Johan visste inte vad han skulle svara att vara först på mars det var ju hans högsta dröm sen han var liten. Till slut sa han ja. Då var det bestämt du åker i morgon klockan fem. Johan fick ledigt resten av dagen så han kunde åka hem och packa, äta och sova. Vad han inte viste var att Kalle och Lasse också skulle med på resan.
Johan vaknade redan klockan tre på natten. Han fick åka till rymdbasen klockan fyra och gick till sin chef och pratade om uppdraget. Klockan fem gick han in i rymdfärjan där satt redan Kalle och Lasse. Vad gör ni här sa Johan. Lasse svarade att dom också skulle med på uppdraget. Tio!!! Nio!!! Oj vi startar snart spänn fast er. Åtta!!! Sju!!! Starta motorerna.
Sex!!! Fem!!! Fyra!!! Tre!!! Två!!! Ett!!! Noll!!!! Destination mars ropade alla tre.
Gick starten bra hördes från radion. Ja svarar Kalle.
Efter två dygn var dom framme vid mars. Det var en fantastisk syn en stor röd planet var framför dom. Dom la sig i en omloppsbana runt mars.
Sen skickade Lasse ner Kalle och Johan i en marslandarsond.
Vi närmar oss mars. KRASCH. Vi har landat. När dom tittar ut ser dom bara röd sand.
Johan har tagit på sig den stora klumpiga rymddräkten och är på väg ut då ropar Kalle.
Titta där. Någonting närmar sig. Stäng öppningen fort. Vi är inte ensamma.
Kalle hämta vapen vi kanske behöver dom. Jag anropar Lasse.
Lasse…. Lasse…. LASSE…. Han svarar inte. Då får vi klara oss själva.
Vi får vänta och se vad som händer. Till slut var den konstiga saken bara fyrtio meter ifrån dom. Då såg dom att det var en drös av konstiga varelser som var gröna med bara ett öga och tre armar och så hade dom små antenner på huvudet. Dom var jagade av tre svarta rymdfarkoster som sköt mot varelserna. Sikta mot dom svarta sa Johan. Ok sa Kalle.
Skjut på tre ett två tre BOOM!!!! Där försvann en två kvar. Skjut när du vill.
BOOM!!! Snyggt skott sa Johan. BOOM!!! Där rök sista också.
Varelserna slutar att springa och undrade vad det var som sköt ner deras fiender och så fick dom syn på sonden med Johan och Kalle. Först tänkte dom springa tillbaka men sen gick en modig fram och vinkade till dom. Plötsligt ropade det i radion. Johan… Kalle…
Ja Kalle här. Vad händer där nere jag måste visst ha slumrat till lite gran.
Konstigt det brukar jag inte göra. Det har hänt en massa konstiga saker sa Kalle och så berättade han hur det låg till och Lasse undrade om han skulle skicka upp dom igen.
Men just när han skulle svara BOOM!!! Radion slogs ut och när dom tittade ut såg dom ett stort svart skepp. Kalle försökte få kontakt igen. Kom igen kom igen.
Hallo vad hände svarar Lasses röst. Vi är beskjutna svarar Kalle skicka BOOM!!! Skicka upp oss fort vi startar motorerna WOM. Ja maskinen startar okej vi är på väg.
Efter en liten stund hade dom dockat och stigit in i rymdraketen. Vad är det som luktar sa Johan vet ej svarar dom andra. Egentligen är ju mars en riktigt farlig planet.
Nu åker vi hem. Efter ett dygn ser dom jorden igen. Vi landar om tjugo sekunder.
Tjugo…. Okej spänn fast er ordentligt. Nitton…. Vi landar i havet. Arton…. Sjutton…. Sexton…. Femton…. Fjorton…. Tretton…. Tolv…. Elva…. Tio…. Nio…. åtta…. sju…. Sex…. Fem…. fyra…. Tre…. Två…. Ett…. Noll…. PLASK.
Vi har landat i Östersjön. Det kom två båtar och hämtade upp dom. När dom kom i land åkte dom till chefen och se mars är en oduglig planet. Det vill du inte veta svarade dom bara.

Slut

Men vänta lite nu vad varför somnade Lasse och varför luktade det så konstigt.
Jo för när Lasse var ensammen passade rymdvarelserna med dom svarta rymdskeppen på att docka med rymdskeppet och smyga sig in och spruta in sömngas så Lasse somnade. Sen stannade en av dem kvar i maskinrummet och det var den som luktade så illa. Så den åkte med till jorden och smög sig på en av båtarna och vidare till chefen. Och när Johan, Lasse och Kalle hade åkt försökte han skjuta chefen. Men han missade och chefen som var både stor och stark tog ett rejält tag i örat och frågade vad h...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Destination Mars

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2006-03-22]   Destination Mars
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5903 [2023-06-04]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×