En natt som många andra

3211 visningar
uppladdat: 2006-02-22
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Och den här natten som så många andra vaknar jag och tror att du ligger här bredvid mig i min stora säng från IKEA. Jag ser din stora bruna kalufs utspridd över kudden som en blandning mellan den läskiga japanska flickan i Ringu och en ängel i en reklam för mjukost. Jag ser dina slutna ögon och vet att de är samma gröna nyans som de mörkaste fälten på din militärjacka. Jag hör dina lugna andetag och känner den svaga doften av vanilj som kommer från ditt hår. Det är först när jag sträcker ut handen för att röra vid din bruna, lena hud som illusionen spricker. Du är inte där och det är så sjukt.

Det är totalt surrealistiskt att du inte finns där för du skulle ju alltid göra det och hallå det där är inget sätt att säga hejdå och min hand landar lika tugnt på kudden varje jävla gång och det borde ha dämpats lite nu tycker jag tycker inte du det? Det är så absurt att du inte hör min fråga, tycker inte du det?, hur högt jag än skriker och hur många gånger jag än ställer frågan så kommer jag inte få reda på svaret, Lo, jag kommer aldrig få reda på om du också tycker att det borde ha lindrats, att jag borde ha vant mig av med din värme vid det här laget. Och det är hela mitt problem och samtidigt bara en liten skärva av mitt krossade hjärta. Hur lagar man det? Hur vänjer man sig av med att ha dina andetag att ställa in sina egna efter? Hur raderar man minnen, drömmar, och planer?

Jag är ingen dator Lo, ctrl alt delete fungerar inte på mig, jag vet inte hur man omformaterar ett medvetande. Du var mitt operativsystem , Lo. Jag försöker klara mig i MS DOS men det går så långsamt och jag hanterar det inte speciellt bra. Jag trodde att jag var ditt operativsystem också. Jag var väl det? Men det är klart att du, din jävla datanörd, klarar att skaffa ett nytt operativsystem. Windows 2006. Lätt som en plätt. Eller du kanske till och med klarar dig lika bra i MS DOS? Minnet av dina fingrar över tangentbordet väcker minnet av samma fingrar över min kropp. Och den här natten som så många andra kan jag inte somna om. Visst fanns det nätter då jag sov själv även när du älskade mig men då låg jag i trygg förvissning om att du fanns för mig, några kilometer bort. Du finns fortfarande, men inte för mig.

Det är så knäppt! Sådana som du försvinner inte bort från någon du kan inte vara borta föralltid det är INTE MÖJLIGT, du var inte sån. Jag griper tag i kudden och lägger den på min egen och störtdyker ner i dem. Om du är borta så tänker inte jag vara kvar! Jag tänker inte vara kvar men jag kan inte röra mig heller jag är fast i denna förbannade medvetenhet. Ge mig alkohol ge mig droger, ingenting kan få bort vetskapen från min hjärna - du är borta, Lo. Jag förstår det inte kärlek kan väl inte ta slut, inte vår kärlek. Vi lovade aldrig varandra FÖRALLTID och just därför är det så overkligt att det tar slut. Vi var ju inte något pretantiöst par som efter en vecka visste att det var vi som skulle älska varandra föralltid FÖRALLTID FÖRALLTID FÖRALLTID FÖRALLTID FRLLTD och jag slänger ner huvudet i kuddarna gång efter gång FÖRALLTID, LO, VI LOVADE ALDRIG VARANDRA FÖRALLTID.

Just därför älskade jag oss för vi var så speciella i vår medvetenhet om att det kan ta slut - kunde ta slut - hur kan det vara slut? Hur ska jag kunna förstå att det som inte kunde hända för att vi insåg att det kunde hända faktiskt hände och att det är över Lo du älskar mig inte längre. Du älskar mig inte längre du älskar mig inte längre du älskar mig inte längre? älskar mig inte längre? Ansiktet ner i kuddarna och händerna för öronen i ett försök att stänga ute mobilen som ligger på sängbordet och inte får sms. Du skriver aldrig sms till mig längre och det är en till såndär konstig grej, jag kommer aldrig mer få sms där det står att min mamma är en ko och att kemiläraren luktar ostystning och att the cure ska släppa en ny skiva och att du är sjuk och att jag ska hälsa vår mentor det och att du inte kunde sova inatt och att du hyrt en film som vi bara måste se och att din pappa sjunger i duschen och att rocky horror show ska sättas upp i göteborg och att du saknar vår franska polis och att du såg ett par snygga byxor på second hand-butiken i vallentuna när du var där med Julie och Ollie och att du hittade en present till mig också fast det är långt till både julafton och min födelsedag och hurrarop och goth jul och grått nytt hår och att du är en gnuprinsessa i balettskor och att du älskar mig jag kommer aldrig mer få ett sms från dig där det står att du älskar mig.

Du sa till mig när du gick att ”det är bättre att glömma allt än att minnas mig och gråta” och jag ville slå dig jag ville slå dig jag ville fan slå dig Lo för att glömma det vore att förlora det sista jag har av dig. Du har tvingat mig att förlora så mycket av dig redan försök inte slita ifrån mig minna minnen! Och jag får bilder av dig ensam i din säng eller ännu värre tillsammans med någon i din säng någon annan som ser i dina glitterögon någon annans händer på din svank dina lår din mage, Lo, minnena kan du inte ta ifrån mig. Men det slutar inte att göra ont Lo varje gång jag kör ner handen i kudden är det samma hugg i magen och det är först efter att jag dunkat huvudet ner i kuddarna gång efter gång du älskar mig inte längre efter gång du älskar mig inte längre efter gång du älskar mig inte längre som jag inser att vänta det här förut många nätter förut många drömmar om dig och det är inte bara drömmar det är önskningar och jag önskar att du var här igen kom hit igen jag vet att du inte kommer hit igen aldrig igen och minnena kommer att blekna och det vet jag för jag är inte den första som älskar. Jag har lyssnat på min mormor - hon tyckte så mycket om dig verkligen mer än jag anade fast jag anade rätt mycket, hon fick tårar i ögonen, de skrynkliga ögonen, när jag sa att det var slut och jag tror att hon saknar dig, hon med. Lo jag saknar dig! - jag har lyssnat på mina föräldrar jag har lyssnat på vännerna alla säger att det går över det är klart att det tar tid men det går över. Allt går över inom sinom tid och jag både vill och vill inte att det ska göra det och jag fattar inte att det kommer göra det vad jag än vill har ingenting att säga till om längre.

Vi som alltid lyssnat på varandra så mycket hur kan det bara vara du som bestämmer helt plötslig? Förlåt Kim jag ville inte att det skulle bli såhär men jag är inte kär i dig längre det är klart att jag bryr mig om dig och tycker om dig men jag är inte kär jag är inte kär jag är inte kär i dig Kim s...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: En natt som många andra

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2006-02-22]   En natt som många andra
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5715 [2024-05-05]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×