Krig och fred

5624 visningar
uppladdat: 2008-01-23
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Om man inte får ngt av ett gammalt ruttet frö så varför ska man ändå odla det?
Det är samma med krig, varför ska man kriga när man vet själv att det bara förstör allt. får man något av krig? Nej. Får man något av fred då? Ja det gör man faktiskt!Man får ett utvecklat samhälle.

Det är inte kul att barn dör eller blir föräldrarslösa och fölorar sina familj, hem, syskon, vänner och allt annat! Det är inte alls kul att man gillar ngt och har försökt spara den länge och plötsligt kommer ngn av ingen anledning och förstöra saker. Att man inte har bara det onda minnet av krig i hjärnan.

Hur kunde de göra ett andra världskrig när de redan visste att krig bara förstör?? Är det för att de hade glömt hur barn blev föräldrarslösa eller för att det var länge sedan de såg döda kroppar och gråtande barn, förstörda hus eller förstörda liv av krig.

Saddam verkade älska krig. 1984-1988 då när han blev presidenten för Irak började han kriga mot Iran, av ingen anledning! Folk dog, allt förstördes, men det verkade inte som om han fattade det eftersom efter allt det så började han döda många, jätte många och gömde de.
Varför dödade saddam hussen irakier? Fick han ngt nytta av det? Eller var det roligt för honom?? Blev hans liv bättre? Behövde han det, att döda människor alltså .. ??
Nej, det blir värre och värre varje gång, folk hatade honom mer och mer. Alla dör ju, men Hitler och Saddam dog och bar med sig människors hat med sig i graven!

Ingen får nytta av krig men ändå som fortsätter de! Vet inte varför! Ville de att det skulle bli värre och värre? För vem då? För offer som inte vet varför??!??!
Är det något värt man krigar för? Något som är värt att livet dör?? Tror inte det, tror inte att något i hela världen är värt att allt dör...
Det är alltid så att det bara ställs frågor om detta ämne, bara för att ingen vet varför .. inte ens de som börjar att kriga.
Vet man vad det är värt ett krig eller varför man själv skapar ett krig då får vi fred faktiskt.då blir det inte krig, man kan ju inte göra något utan orsak och mest när det är något som förstör alla inte bara personen själv. för att det inte finns något svar och inget är värt... då fattar de att de ska stoppas av sig själva.

Blir det fred så kan alla vi tillsammans bygga ett utvecklat samhälle och...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Krig och fred

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2008-01-23]   Krig och fred
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=9132 [2024-04-29]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×